Όλα τα άρθρα

Μέχρι 14 Ιουλίου προθεσμία για ασφάλιση των ανασφάλιστων Ι.Χ.

Μέχρι τις 14 Ιουλίου έχουν χρόνο να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητά τους όσοι εντοπίστηκαν με ανασφάλιστο Ι.Χ. προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο, ενώ μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να διορθώσουν και τα λάθη όσοι είδαν να τους καταλογίζεται πρόστιμο χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων - Το πρόστιμο και οι προθεσμίες

Δείτε εάν είστε στη λίστα με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxis, με βάση τις διασταυρώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Δείτε εάν σας συμφέρει να εξαγοράσετε πλασματικά έτη για να βγείτε στη σύνταξη

Έως και πέντε φορές ακριβότερα σε σχέση με το παρελθόν κοστίζει πλέον η αναγνώριση πλασματικών ετών ασφάλισης. Δείτε ποιες κατηγορίες ασφαλισμένων έχουν πλέον λόγο να το κάνουν.

Υπολογίστε ακριβώς το ποσό με την ηλεκτρονικό οδηγό

Δείτε ακριβώς το φόρο που σας αναλογεί, προτού υποβάλετε τη δήλωση

Δείτε ακριβώς πόσο φόρο θα πληρώσετε με την ηλεκτρονική εφαρμογή του money-money.gr.

Τα βραβεία φοιτητικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Το πρώτο βραβείο στον Τελικό Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας κέρδισε η ομάδα «ParkAllou» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Junior Achievement Europe «Εnterprise Challenge 2017» στο Ελσίνκι στις 28-30 Ιουνίου 2017.

Ποια δικαιολογητικά χρειάζεστε για την έκπτωση φόρου

Τα δικαιολογητικά για να κατοχυρωθούν οι εκπτώσεις των ιατρικών εξόδων και των δωρεών.

Ιστότοπος για τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης από την Τράπεζα Πειραιώς

Μια νέα πρωτοποριακή πύλη στο ιντερνέτ που δίνει πληροφόρηση για όλα τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Τα βραβεία καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας

Με τη βράβευση 10 προτάσεων ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για τη στήριξη και ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Διαδικασία ρύθμισης όλων των οφειλών μιας επιχείρησης ‬προς ‬το ‬σύνολο ‬των πιστωτών, ‬δηλαδή ‬τράπεζες, εφορίες, ‬τελωνεία, ‬δήμους, ασφαλιστικά ταμεία και λοιπούς ιδιώτες (π.χ. προμηθευτές) προβλέπει ο νέος νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις.