Όλα τα άρθρα

Το δεύτερο συνέδριο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού στην Αθήνα

Ο μήνας Απρίλιος έχει καθιερωθεί πλέον διεθνώς ως ο μήνας προώθησης του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και το Ελληνικό Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών το δεύτερο συνέδριό του την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρα 13:00 μ.μ. στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (αίθουσα Ερμής).

Πώς γίνεται η ρύθμιση οφειλών μέχρι 50.000 ευρώ μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού

Οδηγίες για τη ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων που δεν ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ δίνει νέα εγκύκλιος για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Μέσα στον Απρίλιο θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Τα σημεία-SOS στις φορολογικές δηλώσεις του 2018

Ιδιαίτερη προσοχή σε 25 σημεία πρέπει να επιδείξουν φέτος οι φορολογούμενοι κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος ΤΑΧΙSnet για την υποβολή των φετινών δηλώσεων αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός του Απριλίου και να υποδεχθεί περίπου 6,2 εκατ. δηλώσεις (έντυπα Ε1) από ισάριθμα νοικοκυριά και απλούς φορολογούμενους.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα «κουρέματα» δανείων που προτείνουν οι τράπεζες

Κούρεμα των κόκκινων δανείων που δεν έχουν εξασφαλίσεις πριν τα πουλήσουν σε ειδικευμένες εταιρείες (funds) προτείνουν οι τράπεζες στους δανειολήπτες με επιστολές που στέλνουν μαζικά. Τι πρέπει να ξέρουν οι δανειολήπτες.

Με βάση τις περσινές δηλώσεις ο υπολογισμός

Πότε θα χορηγηθεί το επίδομα παιδιών 2018

Στήριξη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το «ΟΠΑΠ forward»

Παροχή υπηρεσιών μέσω του δικτύου πρακτορείων ΟΠΑΠ

Η ToraWallet αδειοδοτήθηκε ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος

Ενίσχυση της ρευστότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από την Τράπεζα Πειραιώς και τo ΕΤΕΑΝ

Πόροι συνολικού ύψους 192 εκατ. ευρώ θα διοχετευθούν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΠΙΧ - Επιχειρηματική Επανεκκίνηση, με συγχρηματόδοτηση από το ΕΤΕΑΝ και την Τράπεζα Πειραιώς.

Mέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη ρύθμιση οφειλών σε εφορία και ταμεία