Εκδήλωση για τις εταιρείες-«θησαυρούς» του ελληνικού τουρισμού

 

Οι εταιρείες «θησαυροί» του ελληνικού τουρισμού θα βραβευτούν στο ετήσιο forum που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA από την New Times Publishing.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5 μ.μ. στο Radisson Blu Park Athens Hotel θα απονεμηθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας Treasures of the Greek Tourism 2018.

Οι διακρίσεις (βραβεία, certificates) βασίζονται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια, βάσει των οποίων οι εταιρείες συμπεριλαμβάνονται στην εφετινή λίστα Treasures of the Greek Tourism 2018.
Οι διακρίσεις θα απονεμηθούν:
Α) στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη,
Β) στα τουριστικά γραφεία με τη μεγαλύτερη κερδοφορία
Γ) στις Περιφέρειες με τη μεγαλύτερη συμβολή (βάσει εσόδων και διανυκτερεύσεων) στον ελληνικό τουρισμό
Δ) στους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός.
Στον οδηγό, ο οποίος θα διανεμηθεί σε σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, παρεμβάσεις εκπροσώπων της πολιτείας και της τουριστικής βιομηχανίας, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων του τομέα και τη στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.