Ημερίδα Υπερταμείου στη ΔΕΘ για Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων

Ημερίδα με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων και η Στρατηγική κατεύθυνσης προς το μέλλον» διοργανώνει το Υπερταμείο, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ
 
Στόχος της ημερίδας, είναι η ανάδειξη της σημασίας των δημοσίων επιχειρήσεων στην κατεύθυνση ενίσχυσης της βιωσιμότητας σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η δημόσια ακίνητη περιουσία, οι υδάτινοι πόροι, οι μεταφορές και η ηλεκτροκίνηση, η περιβαλλοντική διαχείριση, αλλά και η χρήση καινοτόμων εργαλείων ανάπτυξης των δημοσίων επιχειρήσεων υπό το ίδιο πρίσμα. 
 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Διοίκηση του Υπερταμείου και των θυγατρικών του, όπως ΤΑΙΠΕΔ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Συγκοινωνίες Αθηνών (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ), ΟΚΑΑ, ΚΑΘ και ΔΕΘ, καθώς και εκπρόσωποι από την επιχειρηματική και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και ειδική παρουσίαση της ειδικής μονάδας Project Preparation Facility (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ για τη δυνατότητα ωρίμανσης έργων ανά την Ελλάδα.
 
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» (αίθουσα Ολυμπιάς, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής), από 11.00 έως 14.30, ενώ θα μεταδοθεί παράλληλα και μέσω live streaming στη σελίδα https://www.facebook.com/events/545001716823864.  

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά και θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (Covid Free). Η αίθουσα είναι πλήρως  προσβάσιμη από ΑμεΑ, ενώ θα υπάρχει και παράλληλη προβολή στην ελληνική νοηματική γλώσσα.