ΕΚΟ: Έκπτωση 5% στο πετρέλαιο θέρμανσης - Εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις

Έκπτωση 5% στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών, από αύριο 13 Οκτωβρίου (οπότε αρχίζει η διανομή του πετρελαίου) έως και τις 17 Νοεμβρίου 2023, ανακοίνωσε η ΕΚΟ.

Με την εφαρμογή της έκπτωσης η τελική τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στο 1,31 ευρώ ανά λίτρο, σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης το 2022 που ήταν 1,41 ευρώ.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) ή να απευθυνθούν σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την επικράτεια, και να ενημερωθούν για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την έκπτωση 5%. Στη συνέχεια, μπορούν να θέσουν την παραγγελία τους με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εκδόσεως Ελληνικών τραπεζών, και θα λάβουν αυτόματα την έκπτωση.

Η διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, Χριστίνα Μηλιαράκη, αναφέρει σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά και φέτος για 3η διαδοχική χρονιά, στεκόμαστε δίπλα στα νοικοκυριά προσφέροντας με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης, έκπτωση 5% αλλά και μια σειρά από μεγάλες προωθητικές ενέργειες μέσω του προγράμματος επιβράβευσης EKO Smile. Η ΕΚΟ παραμένει κοντά στους πελάτες της εξασφαλίζοντας όχι μόνο την σωστή ποσότητα και ποιότητα κατά την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και την καλύτερη δυνατή τιμή».