Eκπτώσεις στο iPhone για νέα συμβόλαια

Στον αστερισμό του νέου iPhone 5 κινούνται οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν νέους συνδρομητές, με δέλεαρ το νέο εξελιγμένο έξυπνο τηλέφωνο της Apple.

Στον αστερισμό του νέου iPhone κινούνται οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν νέους συνδρομητές, με δέλεαρ το νέο εξελιγμένο έξυπνο τηλέφωνο της Apple.

Τη στιγμή που ελάχιστα κομμάτια του καινούργιου μοντέλου έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, Wind και Vodafone προσφέρουν στους νέους συνδρομητές τους την δυνατότητα να το προπαραγγείλουν, μέσα από τις ιστοσελίδες τους ή τα καταστήματά τους. Η Cosmote από την πλευρά της δεν έχει δημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε εκπτωτική προσφορά αγοράς του iPhone 5.

Η Wind και η Vodafone  προσφέρουν μια πληθώρα συνδυασμού έκπτωσης στην τιμή του iPhone και πακέτων συμβολαίου αλλά και καρτοκινητού, με το κέρδος του καταναλωτή να κυμαίνεται από 12 έως και 211 ευρώ. Παρόλα αυτά, η έκπτωση στο νέο iPhone προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε νέους πελάτες. Οι κάτοχοι συμβολαίων από Vodafone και Wind θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να δικαιούνται οποιαδήποτε έκπτωση, θα πρέπει και αυτοί να υπογράψουν νέο συμβόλαιο,  για 12 τουλάχιστον μήνες.  

 Wind

Κέρδος από 37 έως 211 ευρώ

Ακόμα και στα 528 ευρώ μπορούν να ρίξουν οι νέοι συνδρομητές της Wind την τιμή του iPhone 5 με μνήμη 16 GB.  Η έκπτωση αγγίζει τα 211 ευρώ, καθώς η τιμή του iPhone 5 ανέρχεται στα 739 ευρώ, αφορά όμως μόνο το πακέτο συμβολαίου με το ακριβότερο πάγιο της εταιρίας, με σταθερό πάγιο 100 ευρώ το μήνα. Προσφορά όμως ισχύει και για το φθηνότερο πακέτο, με μηνιαίο πάγιο 25 ευρώ, η οποία ανέρχεται στα 37 ευρώ, με την τελική τιμή του iPhone 5 να φτάνει τα 37 ευρώ. Αντίστοιχες εκπτώσεις ισχύουν και για τα 14 προγράμματα συμβολαίου αλλά και τα 2 προγράμματα καρτοκινητής τηλεφωνίας.

 Vodafone

Κέρδος από 12,30 έως 172,20 ευρώ

Μικρότερες εκπτώσεις αλλά δυνατότητα μεγιστοποίησής τους με τη χρήση πιστωτικής κάρτας προσφέρει η Vodafone στους νέους συνδρομητές της. Στα φθηνά προγράμματα της εταιρίας (Unlimited20, Οικονομικό 20, Καρτοπρόγραμμα 17 και Καρτοπρόγραμμα 20), εφόσον οι νέοι συνδρομητές πληρώσουν με μετρητά, η έκπτωση είναι μηδαμινή. Εφόσον όμως η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα, το iPhone 5 προσφέρεται έναντι 726,70 ευρώ , δηλαδή  12,30 ευρώ φθηνότερα. Η μεγαλύτερη έκπτωση ισχύει για τους νέους συνδρομητές του ακριβότερου πακέτου της Vodafone, με πάγιο 175 ευρώ, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο iPhone με 566,80 ευρώ.