Η εμπειρία τoυ Παγκόσμιου στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Γκολ δεν μπαίνουν μόνο στο Παγκόσμιο, αλλά και στη διασκέδαση. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για τους φιλάθλους, κάθε μέρα έως και τις 18 Δεκεμβρίου είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Παίζουν μπάλα τα αστέρια του Παγκοσμίου, οι φίλαθλοι παρακολουθούν τα ματς σε γιγαντοοθόνες, ζουν την ένταση του παιχνιδιού, απολαμβάνουν εκπλήξεις και συμμετέχουν σε κληρώσεις για δώρα. Μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 950 ποδοσφαιρικά events σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

Ένα αυτοκίνητο και πλούσια δώρα από το MundoBall μέσω του OPAP Store App

Τα 5 γκολ που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα Γαλλία-Αυστραλία κράτησαν στα ύψη το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Μάλιστα, οι «πετεινοί» και τα «καγκουρό» είχαν τη δική τους κερκίδα στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη οδό Αγίου Γεωργίου 54, στο Χαλάνδρι, όπου πολλοί φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Στην ξεχωριστή football night που πραγματοποιήθηκε εκεί, πρωταγωνιστές ήταν το Πάμε Στοίχημα και το ΟPAP Store App, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν μέσω της εφαρμογής όταν βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, μπορούν να παίζουν και MundoΒall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα, και να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.

3 5

Επιπλέον, όσοι βρέθηκαν χθες στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Χαλανδρίου, διασκέδασαν δείχνοντας τις ικανότητες τους στο  mundialito, απόλαυσαν γευστικά σνακ από τη Γαλλία και την Αυστραλία, ενώ ένας τυχερός ανάμεσά τους κέρδισε ένα μεγάλο δώρο.

«Ο παλμός του Παγκοσμίου Κυπέλλου χτυπάει στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Εδώ βάζουμε γκολ στη διασκέδαση. Οι φίλαθλοι ζουν την ένταση των αγώνων, απολαμβάνουν εκπλήξεις και συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο. Επιπλέον, παίζοντας Mundoball δωρεάν μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, διεκδικούν ένα αυτοκίνητο και απίθανα δώρα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ, Δημήτρης Πατρινός.

Δείτε το βίντεο: