Νέα εμπορικά πακέτα ηλεκτροδότησης από την Protergia

H Protergia, εταιρεία μέλος της Mytilineos, ανακοίνωσε νέα εμπορική πολιτική στα τιμολόγια, η οποία προσομοιάζει με αυτήν των εταιρειών τηλεφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα δημιούργησε και διαθέτει στους καταναλωτές σταθερά πακέτα ρεύματος, τα Genious, τα οποία προσφέρουν αμετάβλητες τιμές ανά μήνα προσαρμοσμένα σε τρεις κατηγορίες ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Μάλιστα δίνεται η δυνατότητα σε εκείνους που δεν εξαντλήσουν το σύνολο της καθορισμένης ενέργειας να μεταφέρουν το υπόλοιπο πακέτο στον επόμενο χρόνο. Επιπλέον, η Protergia, διαβεβαιώνει πως τα συγκεκριμένα τιμολόγια δεν περιλαμβάνουν κρυφές χρεώσεις ή ρήτρες.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία με τα πακέτα Genius 1, Genius 2 και Genius 3, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις οικιακές τους ανάγκες, ανάλογα με την κατανάλωση του νοικοκυριού τους. Παράλληλα, διατηρούν τον έλεγχο του λογαριασμού τους, πληρώνοντας κάθε μήνα σταθερά το ίδιο ποσό. Στα Genius πακέτα δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή ρήτρες, ενώ με την εφαρμογή myprotergia οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν πλήρως την κατανάλωση.

Πιο αναλυτικά, το Genius προϊόν, διατίθεται σε τρία πακέτα:

· Genius 1 (μικρομεσαίες ενεργειακές ανάγκες): 26 ευρώ τον μήνα (έως 3.000kWh/έτος).

· Genius 2 (μεσαίες ενεργειακές ανάγκες): 35 ευρώ τον μήνα (έως 4.500kWh/έτος).

· Genius 3 (υψηλές ενεργειακές ανάγκες): 49 ευρώ τον μήνα (έως 6.500kWh/έτος).

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 6%, ενώ έχει συνυπολογιστεί και η έκπτωση 10% εμπρόθεσμης πληρωμής του λογαριασμού. Σημειωτέον ότι οι προαναφερόμενες τιμές αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του λογαριασμού και όχι τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.