Νέο διευρυμένο ωράριο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ανοιχτά από τις 8 το πρωί είναι εδώ και μερικές ημέρες τα καταστήματα ΟΠΑΠ, αντί για τις 9:00, διευρύνοντας το ωράριο τους κατά μία ώρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. «Αρκετοί από τους πελάτες μας επισκέπτονται το κατάστημα μας νωρίς το πρωί. Παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και στην συνέχεια πηγαίνουν στην εργασία τους», αναφέρει ο κ. Απόστολος Φερεντίνος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επί της οδού Ναυάρχου Αποστόλη 22.

«Το ότι είμαστε ανοιχτά πλέον από τις 8 το πρωί διευκολύνει το κοινό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που καταθέτουν τα δελτία τους από νωρίς, έχοντας συμπληρώσει συνεχόμενες κληρώσεις, και με το πέρας της εργασίας τους έρχονται στο κατάστημά μας για να δουν αν έχουν κερδίσει και να εισπράξουν τα κέρδη. Αυτό δεν ήταν εφικτό πριν από λίγες ημέρες καθώς ανοίγαμε στις 9 το πρωί, δηλαδή την ώρα που ο κόσμος βρίσκεται συνήθως στην εργασία του», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

ΟΠΑΠ Κατάστημα
Απόστολος Φερεντίνος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα
ΟΠΑΠ Κατάστημα
Το κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Ναυάρχου Αποστόλη 22.

To OPAP Store App σε ρόλο πρωταγωνιστή

Η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App βρίσκεται στο επίκεντρο των καταστημάτων ΟΠΑΠ, αποτελώντας ένα ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών. Όπως εξηγεί ο κ. Φερεντίνος, «Αρκετοί από τους πελάτες μας καταθέτουν το δελτία τους νωρίς το πρωί και τσεκάρουν το αν κέρδισαν μέσα από το OPAP Store App. Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους, όταν βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ».

Προνόμια και δώρα

Το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μοιράζει προνόμια και δώρα στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση, μέσα από το OPAP Store App. «Το μόνο που απαιτείται από τους παίκτες είναι να σκανάρουν τα δελτία τους μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, για να διαπιστώσουν αν έχουν κερδίσει. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ μεγάλη, καθώς η διαδικασία τόσο για την εγγραφή όσο και για την συμμετοχή είναι πολύ