ΟΠΑΠ: Στην Allwyn Investments η Betano έναντι €74,24 εκατ.

Στην Allwyn Investments έναντι €74.243.013, μεταβιβάζεται η Betano, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του η ΟΠΑΠ. Παράλληλα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η OPAP Investment θα λάβει πληρωμές ποσοστού επί μελλοντικών κερδών με βάση την επίδοση της Betano.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση: «H ΟΠΑΠ Α.Ε (η «ΟΠΑΠ»), σε συνέχεια της από 20 Απριλίου 2022 ανακοίνωσής της, ανακοινώνει ότι η 100% θυγατρική της εταιρεία, OPAP Investment Limited (η «OPAP Investment») μεταβίβασε σήμερα τη μειοψηφική συμμετοχή της 36,75% στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Kaizen Gaming Limited εκτός Ελλάδος και Κύπρου (η «Betano») στην εταιρεία Allwyn Investments Cyprus Limited [1], μία εξ ολοκλήρου έμμεση θυγατρική της Allwyn International a.s.[2], έναντι συνολικού ανταλλάγματος €74.243.013 (συμπεριλαμβανομένων των αναλογούντων καθαρών ταμειακών διαθεσίμων).

Επιπρόσθετα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η OPAP Investment θα λάβει πληρωμές ποσοστού επί μελλοντικών κερδών (earnout payments), με βάση την επίδοση της Betano.

Η ΟΠΑΠ διατηρεί τη συνολική συμμετοχή της ύψους 84,49% και τον αποκλειστικό έλεγχο επί της εταιρείας Stoiximan Ltd και της δραστηριότητας διαδικτυακών τυχερών παιγνίων αυτής σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το σήμα «Stoiximan».