ΟΠΕΚΑ: Νέος διοικητής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Γλούμης- Ατσαλάκης

 

Τη θέση του διοικητή του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Γλούμης- Ατσαλάκης, μετά την αποχώρηση της Ξένιας Παπασταύρου από τη θέση.

Την απόφαση έλαβε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ευχαρίστησε την κ. Παπασταύρου για τις υπηρεσίες της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική διαδρομή της.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Γλούμης- Ατσαλάκης

Ο κ. Γλούμης-Ατσαλάκης είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο Βέλγιο (Νομική Αθηνών και Κολλέγιο της Ευρώπης). Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρίες, καθώς και στον ΟΟΣΑ, ως εθνικός νομικός εμπειρογνώμονας. Εξειδικεύεται στο δημόσιο και ενωσιακό δίκαιο και έχει χειριστεί μεγάλες υποθέσεις δικαίου ανταγωνισμού, δημοσίων συμβάσεων και ενέργειας.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έχοντας ήδη τελέσει, τα τελευταία 3,5 έτη, διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διοίκησης, πρόνοιας, επιδομάτων και κοινωνικών υπηρεσιών.