Σκληρό σχόλιο Τσακαλώτου για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: … το λες και απατεωνιά

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στο οποίο χρησιμοποιεί τη λέξη “απατεωνιά”, για την οποία στο παρελθόν είχε ψέξει τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς να τον κατονομάζει όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει πολιτικό απατεώνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ασκεί σκληρή κριτική στις εξαγγελίες των μέτρων.

Ο κ. Τσακαλώτος προαναγγέλλοντας την αποψινή συνέντευξη στο KONTRA εστιάζει στους νέους αναφέροντας χαρακτηριστικά:

  • “Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά. Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

 

“Έχω πει, και το πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς.

Αλλά:

Όταν κάποιος ανακοινώνει 3.4 δις μέτρα και τα μισά περιλαμβάνονται στο ήδη ψηφισμένο μεσοπρόθεσμο, το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος λέει ότι μοιράζει δίκαια τον πλούτο, και κάνει τεράστια δώρα σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία 800.000 και δεν δίνει τίποτα σε όσους έχουν μέχρι 150.000, το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα.

Περισσότερα, απόψε το βράδυ στις 10:40 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Giorgos Melingonis“.