Skroutz: «Δόσεις για όλους χωρίς πιστωτική» - Νέα υπηρεσία για καταναλωτές

Την υπηρεσία “Δόσεις για όλους” προσφέρει στους καταναλωτές το Skroutz με στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία αγορών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο νέος τρόπος πληρωμής προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσω του Skroutz Marketplace και να τα αγοράσουν με δόσεις και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Με το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” το Skroutz, σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, θα προσφέρει σε καταναλωτές που θέλουν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους καταναλωτικά δάνεια έως και 2.000 ευρώ, με χαμηλό σταθερό επιτόκιο χορηγήσεων το οποίο παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο τρόπος χορήγησης και έγκρισης του δανείου είναι εξαιρετικά απλός και γρήγορος, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι ο καταναλωτής να έχει πρόσβαση στο e-banking του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, εκτός ορισμένων (είδη τεχνολογίας, εποχιακά και παιχνίδια) όπου μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα πληρωμής.

Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://www.skroutz.gr/doseis-xoris-pistotiki οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αναλυτικά όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα πληρωμών.