Στάθης Φουρλάνος: Θα κάνουμε τον Ασπρόπυργο φιλική πόλη για όλους

«Την αναδημιουργία του Ασπρόπυργου σε μια ανθρώπινη κι ασφαλή πόλη τόσο για τους κατοίκους της και τους επισκέπτες της, όσο και για τους εργαζόμενους κι εργοδότες μέσα στον αστικό ιστό της», λέει χαρακτηριστικά ότι οραματίζεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Στάθης Φουρλάνος, για τη γενέτειρα πόλη του. 

Και εξηγεί ότι: «Δεν πρόκειται για ουτοπία, αλλά για μελετημένο έργο άμεσης δυνατότητας αποκατάστασης του αρχικού τοπίου και του γεω-περιβάλλοντος της πόλης μας, μέσα από μια σειρά συντονισμένων δράσεων της συλλογικής παράταξης των ενωμένων συμπολιτών μας “ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” με επικεφαλής τον Αλέκο Μυλωνά και της μεγάλης ομάδας μας από έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια που θα δουλέψουν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον στην ανάπλαση της θαλασσινής και δασικής Φύσης του τόπου μας συνδυαστικά με την ανάπτυξη και ανάδειξη της μοναδικότητας της πολιτισμικής ταυτότητας και της ιστορίας της πόλης του Ασπρόπυργου». 

Στην ερώτηση τι προσδοκούν οι κάτοικοι από τη νέα διοίκηση στον τόπο τους, ο κ. Στάθης Φουρλάνος, αναφέρει ότι το πρώτο είναι η βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής στην πόλη τους. Και συμπληρώνει:

«Θέλουμε να γίνει ο Ασπρόπυργος μια φιλική πόλη για τα παιδιά μας και τους νέους μας, για τις μητέρες και τους μπαμπάδες, για τις γιαγιάδες και τους παπούδες μας, για όλους του ανθρώπους που ζούν και εργάζονται μαζί μας στην πόλη μας. 

Και μαζί ενωμένοι όλοι οι συμπολίτες μας, δίχως διακρίσεις και διαφορές μπορούμε να το πετύχουμε και να δημιουργήσουμε με αγάπη, συμπόρευση, ειρήνη και καλή δουλειά ένα κοινό και όμορφο παρόν μέσα σε μια πόλη με μεγάλο μέλλον».

Πηγή: politicus.gr