Υπολογίστε τα μόρια για τις Πανελλήνιες 2021

Υπολογίστε τα μόρια που συγκεντρώσατε στις Πανελλήνιες 2021 με μία έξυπνη εφαρμογή.

Ο υπολογισμός μορίων αυτής της σελίδας είναι κατάλληλος για τις Πανελλήνιες / Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021.

Για υπολογισμό μορίων Πανελλαδικών / Πανελληνίων Εξετάσεων προηγούμενων ετών δείτε το: Υπολογισμός Μορίων για παλαιότερα εξεταστικά συστήματα.

Ο online Υπολογισμός Μορίων 2021 του AeiTei.gr των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021, ταυτόχρονα με τα μόρια, υπολογίζει και τον μέσο όρο των βαθμών.

Με την ολοκλήρωση του υπολογισμού μορίων για ΓΕΛ, εμφανίζεται σύγκριση των μορίων που βρέθηκαν από τον υπολογισμό μορίων με τα επίσημα στατιστικά του Υπουργείου Παιδείας για τις επιδόσεις των υποψηφίων σε μόρια των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2020.

Από φέτος (2021), παρέχουμε τη δυνατότητα για σύγκριση μορίων και στους υποψήφιους των ΕΠΑΛ από την επιλογή Σύγκριση Μορίων.

Βοήθεια για τον Υπολογισμό Μορίων

Για να υπολογίσετε τα μόρια σας από τους βαθμούς των δύο βαθμολογητών (στην κλίμακα 0 - 100 χωρίς δεκαδικά) πατήστε το δίπλα στο όνομα του μαθήματος. Θα ανοίξει ένα μικρό πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να εισάγετε τους βαθμούς σας σε αυτό το μάθημα από τον Α και Β βαθμολογητή. Στη συνέχεια, πατώντας OK, θα υπολογιστεί και θα συμπληρωθεί αυτόματα ο βαθμός σας (στην κλίμακα 0 έως 20 με ένα δεκαδικό ψηφίο) στον υπολογιστή μορίων.

Κατά τον υπολογισμό μορίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως υποδιαστολή είτε το κόμμα είτε την τελεία. Ο υπολογισμός μορίων του AeiTei.gr (κατά την καταχώρηση των βαθμών) τα αντιμετωπίζει και τα δύο σαν υποδιαστολή. Κατά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων του υπολογισμού των μορίων σας, η τελεία χρησιμοποιείτε ως διαχωριστικό των χιλιάδων και το κόμμα ως υποδιαστολή.

Ενημερωτικά για την σελίδα υπολογισμού μορίων 2021

Υπολογίστε τα μόρια σας για τις Πανελλήνιες (Πανελλαδικές) εξετάσεις του 2021 με τον πλήρως εναρμονισμένο υπολογισμό μορίων του AeiTei.gr με τους μέχρι στιγμής νομοθετημένους κανονισμούς αυτών των πανελληνίων (πανελλαδικών) εξετάσεων.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ με έναν υπολογισμό μορίων μπορούν να δουν τα μόρια τους τόσο για τον τομέα τους, όσο και για την κοινή ομάδα (που από το 2019 είναι διαφορετικά).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, πέρα από τη σύγκριση των συνολικών τους μορίων με τα μόρια των άλλων υποψηφίων (για τα ΓΕΛ εμφανίζεται σχετικός πίνακας μετά την ολοκλήρωση του υπολογισμού μορίων), μπορούν να συγκρίνουν και την επίδοση τους σε κάθε μάθημα ξεχωριστά με τις επιδόσεις των υπολοίπων από την επιλογή: Σύγκριση Βαθμών.