Άνοιξε ο 7ος κύκλος του Envolve Award Greece

Ο 7ος κύκλος του Envolve Award Greece ξεκίνησε  και οι διοργανωτές προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους με την εξής ανακοίνωση:

«Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα ή μια νέα επιχείρηση και χρειάζεσαι υποστήριξη;

Διεκδίκησε χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης!Η αίτηση για το βραβείο δε θα μπορούσε να είναι πιο απλή:Κάνε εγγραφή και δημιούργησε τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Envolve Apps.

Δημιούργησε και υπόβαλε την αίτησή σου. Μπορείς να ενημερώσεις την αίτησή σου πριν την υποβάλεις, όσες φορές θέλεις κατά τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αιτήσεων».

Ο κύκλος της υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η ομάδα του Envolve και η Κριτική Επιτροπή θα εξετάσει όλες τις αιτήσεις και οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν τον χειμώνα του 2019.

Τα κριτήρια βάσει των οποίων θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις είναι τα εξής: Καινοτομία -Δημιουργία θέσεων εργασίας -Βιωσιμότητα -Χρηματοοικονομική σύνεση.

Τα 3 βραβεία συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα – 3000 ευρώ ο πρώτος νικητής, 2000 ευρώ ο δεύτερος νικητής και 1000 ευρώ ο τρίτος νικητής.

Τo Envolve είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Η.Π.Α., ο οποίος δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα, όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν. Έχουμε δεσμευτεί για την καλλιέργεια ενός παγκοσμίου επιχειρηματικού οικοσυστήματος – προσφέροντας πρόσβαση σε πόρους, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης για την επιδίωξη των επιχειρηματικών τους ονείρων.

Tο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (HEA) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (AEA) αποτέλεσαν θεμέλιοι λίθοι του Envolve, έναν οργανισμό που δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν. Το Envolve συνεχίζει τη δέσμευση για την υποστήριξη των επιχειρηματιών, παράλληλα με την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου οικοσυστήματος – με επίκεντρο επίλεκτες περιοχές που υποεξυπηρετούνται.

To 2012, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας θεσμοθετήθηκε από τον Όμιλο Libra εκ μέρους της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative). Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες – είτε εν καιρώ ακμάζουσας οικονομίας είτε κατά τη διάρκεια ύφεσης. Με κίνητρο την πίστη στην εγγενή δημιουργικότητα στην Ελλάδα και την αποφασιστικότητα, η πρωτοβουλία είχε ως σκοπό την έμπνευση και ανάδειξη υφιστάμενων και νέων επιχειρηματιών.

Ο όμιλος Libra είναι ένας διεθνής επιχειρηματικός όμιλος που δραστηριοποιείται σε 35 χώρες σε έξι ηπείρους. Επικεντρώνεται σε έξι βασικούς τομείς: την αεροπορία, την ενέργεια, τη φιλοξενία, τα ακίνητα, τη ναυτιλία και τις διαφοροποιημένες επενδύσεις. Ο όμιλος ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια Λογοθέτη.