Επίθεση και από ΠΑΣΟΚ για την συνέντευξη τύπου για την οικονομία: «Η γιγάντωση των κοινωνικών ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

Επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα (23/1) για την οικονομία κατηγορώντας τον για «επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι».

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ αναφέρει επίσης ότι «Οι πολίτες, όμως, γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη» ενώ χαρακτηρίζει το μπαράζ μικροεπιδομάτων της κυβέρνησης «ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς» οι οποίες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «σε αντίθεση με τις προνομιακές, μόνιμου και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους και ισχυρούς, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά μεγαλώνουν τις ανισότητες».

Η αιχμηρή ανακοίνωση της Τρικούπη κλείνει λέγοντας πως «αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει όσες συνεντεύξεις και αν δώσει ο κ. Μητσοτάκης ή όσες υποσχέσεις και αν επαναλάβει».