Σε εξέλιξη το πλάνο ανάπτυξης της Optima Bank

Tην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, με το άνοιγμα νέων καταστήματα σε Αιγάλεω και Παγκράτι, με βάση το στρατηγικό της σχέδιο ανακοίνωσε η Optima Bank. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των νέων καταστημάτων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,  εκφράζει την νέα φιλοσοφία που εισάγει η Optima bank για παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας, συνδυάζοντας την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τις προηγμένες εφαρμογές της τεχνολογίας στην υπηρεσία των πελατών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η τράπεζα έχει τηρήσει τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που αφορούν το επενδυτικό της πλάνο φτάνοντας τα 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε επιτυχώς την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 80.139.546 ευρώ. Μέχρι σήμερα η Optima bank έχει συγκεντρώσει καταθέσεις που ξεπερνούν τα 750.000.000 ευρώ, ενώ έχει στηρίξει την Ελληνική οικονομία με εκταμιεύσεις δανείων που υπερβαίνουν τα 550.000.000 ευρώ.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: «Ενάντια στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που ζούμε, η Optima bank, υπερήφανη για τους ανθρώπους και τους συνεργάτες της, συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού και την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της. Στην Optima bank δεν ελπίζουμε απλώς σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά δουλεύουμε σκληρά για αυτό με συνέπεια και σχέδιο, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε όλη την απαραίτητη στήριξη στους ιδιώτες πελάτες μας και τις επιχειρήσεις για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας». Οι διευθύνσεις των νέων καταστημάτων της Optima bank: 25ης Μαρτίου & Ιερά Οδός 259, 12244 Αιγάλεω, Ευτυχίδου 34-36, 11634 Παγκράτι.