Λαμία – Πλειστηριασμός: Γυναίκα νοσηλεύτηκε όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της

Η είδηση ότι μια 56χρονη γυναίκα κατέρρευσε και εισήχθη στη ΜΕΘ έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λαμίας, αφού το περιστατικό συνδέεται με τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όταν κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό, η καρδιά της δεν άντεξε. Το σπίτι είναι πρώτη κατοικία ενώ η 56χρονη φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart».

Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στο σπίτι έμενε και ο γιός της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.

Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23. «Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», λέει στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης, η οποία από την στεναχώρια η καρδιά της δεν άντεξε.

Πηγή: politicus.gr