«Άνοιξε» ο 10ος διαγωνισμός καινοτομίας #NBGBusinessSeeds

Για 10η συνεχή χρονιά, ο Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας #NBGBusinessSeeds ξεκινάει με την αναζήτηση καινοτόμων ιδεών, βασισμένων στις νέες τεχνολογίες.

Όλοι οι συμμετέχοντες -ανεξαρτήτως πρόκρισης- προσκαλούνται σε δράσεις ενημέρωσης, δικτύωσης και καθοδήγησης σε Αθήνα και Περιφέρεια, ενώ οι ομάδες που θα διακριθούν θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να διεκδικήσουν δωρεάν υπηρεσίες από συνεργαζόμενες εταιρείες και φορείς. Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή προτάσεων: https://lnkd.in/dcQyEYT

Ο Σπύρος Αρσένης συντονιστής του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας δήλωσε σε σχέση με το άνοιγμα του κύκλου των συμμετοχών. «Φέτος γιορτάζουμε τα 10 χρόνια ενός προγράμματος που άλλαξε το τοπίο της καινοτομίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια και συνέχεια χρηματοδοτήσαμε, καθοδηγήσαμε, προβάλαμε και δικτυώσαμε μερικές από τις μεγαλύτερες startups όπως την blueground, pollfish, giaola, hotelbrain.

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε επεκτείνει τις δράσεις μας στην περιφέρεια, με στόχο, τα επόμενα χρόνια, να έχουμε παρουσία σε 10 πόλεις.

Με βαθιά πίστη στις συνέργειες αποτελούμε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε τοπικούς επιχειρηματίες και καινοτόμες επιχειρήσεις αλλά και κεντρικούς φορείς, εταιρείες όπως η Microsoft, η Amazon και η Bayer και τα νεα funds του Εquifund».